Home Izdvojeno Bliži se prvi Volonterski četvrtak

Bliži se prvi Volonterski četvrtak

PODIJELITE

Gorički klub mladih u suradnji s Volonterskim centrom Velika Gorica pokreće Volonterski četvrtak. Riječ je o sastanku organizatora volontera, postojećih volontera i građana zainteresiranih za volontiranje koji će se održavati svakog prvog četvrtka u mjesecu. Sastanci će se održavati u Goričkom klubu mladih i bit će posvećeni promociji volonterizma i povezivanju volontera (postojećih i budućih) s ustanovama i udrugama koje organiziraju volonterske akcije na području Velike Gorice.

– Neki od ciljeva Volonterskog četvrtka su razmjena iskustava, pružanje podrške volonterima i organizatorima, upoznavanje s postojećim projektima, najava budućih akcija, povezivanje potencijalnih volontera s organizatorima, ali i organiziranje edukacija vezanih za volonterizam – rekao je Matej Peranić iz Goričkog kluba mladih.

Prvi sastanak održat će se ovog četvrtka, 1. ožujka na drugom katu Doma kulture Galženica u prostorijama Goričkog kluba mladih u 19 sati. Zainteresirani će se moći upoznati s organizatorima volontiranja u Velikoj Gorici koji će predstaviti trenutne projekte, kao i s ostalim volonterima te budućim volonterskim projektima, ali i s radom Volonterskog centra Velika Gorica.