Home Izdvojeno U blagajni ostalo sredstava, poduzetnici- što se čeka?

U blagajni ostalo sredstava, poduzetnici- što se čeka?

I dalje su otvoreni natječaji za potpore poduzetnicima

PODIJELITE

Grad Velika Gorica objavio je kako je još uvijek nisu oiskorištena sva sredstva u dva natječaja za poduzetnike. Jedan od njih je natječaj za dodjelu potpora za pokriće troškova tehničke pomoći i ostalih konzultantskih usluga u prijavi i provedbi projekata koji će se financirati sredstvima EU, a drugi so odnosi na potporu poduzetnicima za pojedinačne nastupe na manifestacijama u 2019. godini.

Visina potpore iz drugog natječaja pokriva 90 posto troškova te iznosi maksimalno pet tisuća kuna za manifestacije u Hrvatskoj te 10 za one u inozemstvu. U trošak ulazi zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora te trošak izrade promidžbenih materijala koji se koriste na manifestaciji. Zahtjevi se mogu podnijeti najranije 30 dana prije održavanja manifestacije, a sve detalje kao i potrebnu dokumentaciju potražite OVDJE.

Natječaj za potpore za konzultantske usluge odnosi se na uslugu pisanja prijave projekata na natječaje u okviru operativnih programa Republike Hrvatske koji će se financirati iz fondova i programa Europske unije. Potpora može iznositi do 50 posto troškova, a najviše za pisanje prijave projekta na natječaj do 20.000,00 kuna. Detalje potražite OVDJE.