Home Izdvojeno Biciklirali do Čičke Poljane, a tamo birali najljepše

Biciklirali do Čičke Poljane, a tamo birali najljepše

PODIJELITE

Oko 400 biciklista odvezlo je u nedjelju osmu po redu Turopoljsku biciklijadu HNS-a. Na pucanj turopoljskog topa ispred Muzeja Turopolja kolona je krenula prema Čičkoj Poljani. Svoju trasu biciklisti su završili na izletištu ‘Odranski ribič’, gdje su se uz glazbu, zabavu, sport, rekreaciju i grah družili do popodnevnih sati.

Biciklijada 14 g

– Među sudionicima je bilo i već verziranih biciklista i običnih rekreativaca, ali je velika važnost ove biciklijade u tome što na njoj sudjeluje i jako mnogo obitelji s djecom. Promicanje zdravih stilova života, rekreacije i boravka u prirodi iz godine u godinu, na poziv HNS-a, privlači sve više poklonika Biciklijade – kažu iz velikogoričkog HNS-a.

BIRALI I NAJLJEPŠE BICIKLISTE

Biciklijada HNS-aTitulu Miss Turopoljske biciklijade HNS-a ove je godine ponijela Jelena Ljubek iz Velike Gorice, dok je njenom pratiljom proglašena još jedna Velikogoričanka, Lara Bušić. Za Mistera Turopoljske biciklijade HNS- a izabran je Adnan Mekić – Ado iz Bihaća, a za njegovog pratitelja Dorian Jurić iz Velike Gorice.

Posebna priznanja uručena su i najstarijem i najmlađem biciklistu. Najstarija biciklistica ovogodišnje Turopoljske biciklijade HNS-a je Zorica Krznar Blagec (80) iz Velike Gorice, dok je najmlađi sudionik bio petogodišnji Josip Jurić.

[print_gllr id=13064]