Home Gospodarstvo Besplatne radionice ‘Kako postati poduzetnik’

Besplatne radionice ‘Kako postati poduzetnik’

PODIJELITE
foto: arhiva

U Udruženju obrtnika Velika Gorica održati će se radionice ‘Kako postati poduzetnik’ financirane od strane Zagrebačke županije, a u suradnji sa Obrtničkim učilištem Zagreb. Cilj radionica je upoznati buduće potencijalne obrtnike i poduzetnike te početnike i nezaposlene osobe s osnovnim poduzetničkim znanjima za pokretanje vlastitog posla.

Temeljna poslovna znanja jedna su od najčešće spominjanih kompetencija potrebnih za svladavanje globalnih razvojnih izazova. Znanstveno  vijeće poslovnih kompetencija za Europu oblikovalo je Kataloge temeljnih poslovnih znanja što se provodi kroz program European Business Competence u više od 30 zemalja. EBC*L je međunarodno priznati standard iz područja poduzetničkog poslovanja, te su na njemu temeljene radionice koje  provodi Obrtničko učilište Zagreb.

foto: ilustracija
foto: ilustracija

Polaznici radionice dobivaju priliku polagati ispit EBC*L –a, kako bi stekli međunarodni certifikat Stupnja A EBC*L-a u Obrtničkom učilištu koje je od 01.siječnja ove godine postalo nacionalni predstavnik EBC*L –a za Hrvatsku.

Radionice će se održati idućeg petka i subote (13. i 14. svibnja)  u dvorani Udruženja obrtnika Velika Gorica.

Radionice su besplatne za sve zainteresirane, no trebate se prijaviti na uovg@zg.t-com.hr ili na broj 01 6222 110.