Home Izdvojeno Bavite se kulturnom djelatnošću? Prijavite se za natječaj Zagrebačke županije

Bavite se kulturnom djelatnošću? Prijavite se za natječaj Zagrebačke županije

Za programe je predviđeno 700.000 kuna

PODIJELITE

Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za koji je predviđeno 700 tisuća kuna.

Prijaviti se mogu samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima te gradovi i općine. “Sredstva će se dodjeljivati za izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, amaterizam u kulturi te za manifestacije u kulturi.”, navode iz Županije.

Prijedlozi programa zaprimaju se do 21. kolovoza ove godine, a u nastavku donosimo dva moguća načina prijave.

Elektronički, putem sustava ePrijave

Na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga, ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije)

Preporučenom poštom

Na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za kulturu, sport, tehničku kulturu i civilno društvo, Ulica grada Vukovara 72/V, p.p. 974, 10 000 Zagreb s naznakom: „Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Zagrebačke županije za 2020. godinu.“
putem pošte, na način da popunjeni zahtjev s pripadajućom dokumentacijom pošalju na gore navedenu adresu, najkasnije do 21. kolovoza 2020. godine.

Tekst javnog poziva, upute za prijavitelje i prijavni obrazac nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009-417.