Home Najave Ako želite postati Thai Chi instruktor, sada za to imate priliku

Ako želite postati Thai Chi instruktor, sada za to imate priliku

Saznajte kako tjelovježbom biti mlađi i sretniji u vlastitom tijelu

PODIJELITE

Mnogo je načina kojima možemo usporiti starenje i poticati bolje osjećanje u vlastitom tijelu. Jedan od tih načina je i prakticiranje Tai Chija o kojem više možete saznati u utorak 21. veljače u Gradskoj knjižnici.

Predstavljanje će održati Antun Andreić, inače instruktor programa Tai Chi za zdravlje Instituta Tai Chi for Health dr. Paul Lam iz Australije, neprofitne organizacije koja provodi program Tai Chi for Health isključivo na znanstveno i zdravstveno zasnovanim dokazima.

Tečaj Thai Chija se u Velikoj Gorici provodi već drugu godinu i ima odaziv od oko 25 osoba dva puta tjedno. Tečaj je besplatan, no da bi tako i ostao potrebno im je još instruktora. Stoga omogućuju edukaciju, praksu i certificiranje koje se priznaje u cijelom svijetu u centrima za Osteoartritis kao i u centrima za kontrolu i prevenciju ozljeda i slično. “Profil zainteresiranih nije limitiran, ali bi bilo dobro da radimo s osobama koje su u vezi s medicinskom strukom, kineziologijom, fizikalnim terapeutima, studentima medicine odnosno da imaju empatiju prema vježbanju i vježbačima.”, govori nam Antun Andreić.

Andreić vlastitim primjerom pokazuje da aktivnim životom i zdravim navikama bolest i starost ne moraju biti uteg, da zdravi ljudi ne moraju postati bolesni, a da bolesni lakše podnose svoju bolest. Poslušajte o ovoj vještini u utorak, 21.2.2023. u 18.00
u Središnjem odjelu za odrasle Gradske knjižnice.