Home Izdvojeno Akcija uređenja Novog Čiča

Akcija uređenja Novog Čiča

PODIJELITE
foto: Facebook/Etno naselje Novo ČIče

KUD ”Čiče” iz Novog Čiča i Volonterski centar Velika Gorica sutra će provesti volontersku akciju ”Učinimo naše selo ljepšim”. Osim uređivanja Etno naselja, mladi iz KUD-a uredit će i nekoliko zapuštenih lokacija u samom naselju. Planiraju posaditi cvijeće, urediti žardinjere, pobojati klupe, pokupiti suho granje.

– Provedbom ove akcije želimo mlade članove društva i sve mještane Novog Čiča potaknuti da kroz odvajanje malo slobodnog vremena kroz volontiranje možemo naše mjesto učiniti ljepšim i boljim. Potaknuti ih da sami razmišljaju o slijedećim akcijama i što je sve to potrebno našem selu da bude još ljepše. Po završetku akcije napraviti usporedbu kako je to bilo prije početka akcije, a kako sad izgleda. Stvoriti ono zadovoljstvo kod svih sudionika da su svojim radom nešto ljepo i korisno napravili za zajednicu – poručili su iz KUD-a Čiče.

foto: Facebook/Etno naselje Novo ČIče

Volonteri koji se žele priključiti akciji mogu doći sutra u Etno naselje Novo Čiče u 10 sati. Akcija će trajati do 13 sati nakon čega slijedi druženje u naselju.