Home Vijesti AČKAR: “Volio bih da Velika Gorica ima svoje registarske oznake”

AČKAR: “Volio bih da Velika Gorica ima svoje registarske oznake”

U gostovanju na HRT-u govori kako je Gorica metropola Turopolja te da će se po pitanju novih registarskih oznaka provesti referendum među građanima

PODIJELITE

Gradonačelnik Velike Gorice, Krešimir Ačkar, sudjelovao je u HRT-ovoj emisiji Studio 4 te rekao je kako nema vremena za opuštanje zbog toga što je Velika Gorica 6. grad po veličini u Hrvatskoj koji ima povijesne projekte te gradonačelnik mora raditi 16 sati dnevno.

Uz pitanje o ZET-u, projektima Aglomeracije i konstituiranju Gradskog vijeća, gradonačelnik Ačkar zahvalio je i svim građanima na strpljenju za vrijeme radova te navodi da razumije da nije lako živjeti uz prekopane ulice. Osim navedenog, voditelj se u intervjuu spomenuo i pitanja o velikogoričkim registracijskim tablicama.

Ovo nije prva inicijativa i do sada nisam javno govorio o tome. Jako je bitan identitet Velike Gorice kao metropole Turopolja, znate da i manja mjesta imaju svoje registarske oznake. No, nikako to ne bih želio provesti bez referenduma koji ćemo provesti među građanima i ukoliko se oni slože, ja bih osobno volio da Velika Gorica ima svoje registarske oznake.”, govori Ačkar te dodaje kako će se referendum vjerojatno održati online.

Čitavo gostovanje možete pogledati OVDJE.