Home Politika Ačkar predao potpise Gradskom izbornom povjerenstvu

Ačkar predao potpise Gradskom izbornom povjerenstvu

Sakupio je više od tri tisuće potpisa potpore kandidaturi za dužnost gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Velike Gorice

PODIJELITE
Gradonačelnički kandidati ovih su dana punom parom skupljali potpise za kandidaturu, a HDZ-ov kandidat, trenutni vršitelj dužnosti gradonačelnika Velike Gorice, Krešimir Ačkar potpise je prikupio za dva dana, kako smo već izvijestili.

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Velika Gorica i v.d. gradonačelnika Grada Velike Gorice Krešimir Ačkar, u pratnji nezavisnog kandidata za zamjenika gradonačelnika Nevena Karasa, danas je Gradskom izbornom povjerenstvu predao gradonačelničku kandidaturu te kandidacijsku listu koalicije HDZ-BM365- Stjepan Kožić – Nezavisna lista, HSU- HSLS  za Gradsko vijeće grada Velike Gorice, a koja je podržana s više od 3 000 potpisa podrške građana.

Lista za Gradsko vijeće sačinjena je ne samo kao lista HDZ-a i koalicijskih partnera, već uz nezavisne kandidate i kao predstavnička lista cijele Velike Gorice.

 1. Nositelj liste – Krešimir Ačkar
 2. Ivan Rak
 3. Jurica Mihalj
 4. Zvonko Kunić
 5. Lana Krunić
 6. Anri Targuš
 7. Tomislav Lukšić
 8. Tajana Amšel Zelenika
 9. Juraj Odrčić
 10. Dalibor Mrakovčić
 11. Milivoj Dijanežević
 12. Marjana Kuliš
 13. Darko Bekić
 14. Mario Cvitan
 15. Mislav Krvavica
 16. Mihael Grdenić
 17. Vedran Zobec
 18. Mateja Kalisar
 19. Stjepan Kovačević
 20. Zlatko Turković
 21. Stipo Duvnjak
 22. Zlata Filipović
 23. Ivana Belošević
 24. Tomislav Krešimir Hubak
 25. Slavko Perković
 26. Mario Golubić
 27. Nenad Črnko

– Smatram da je ovo jedna od najboljih lista HDZ-a i koalicijskih partnera u povijesti. Kada pogledate imena svako ime odiše velikogoričkom pričom. Na kandidacijskoj listi nalazi se raznolika struktura ljudi, sastavljena od uglednih Velikogoričana koji uistinu zaslužuju biti predstavnici i glas svoga naroda u voljenom gradu i metropoli našega Turopolja. Ovim se putem zahvaljujem sugrađanima na potpori te volonterima koji su prikupljali potpise podrške – istaknuo je Krešimir Ačkar.

Podsjetimo, u izbornu utrku žele ući i kandidat SDP-a, Glasa i HSS-a Ivo Jelušić, Mostovac Ivan Bekavac i Zvonimir Lovrić kandidat Domovinskog pokreta.
– Nastavljamo i dalje ritmom koji smo si zadali u svojoj kampanji, a to je da se nećemo osvrtati niti jednom lošom riječi na naše protukandidate nego afirmativno, radom i pošteno, predstavljati sve za što se zalažemo, a građani će svoj sud donijeti na izborima – zaključio je Ačkar.