Home Rekreacija #8 HUMANITARKA Prikupljeno preko 65 tisuća kuna za za kuću Sv. Josipa

#8 HUMANITARKA Prikupljeno preko 65 tisuća kuna za za kuću Sv. Josipa

Goričani su i ovoga puta pokazali da ni hladnoća ni kiša ne mogu zaustaviti zajedništvo sugrađana u ostvarenju plemenitog cilja - izgradnju street workout parka za nezbrinutu djecu

PODIJELITE
Foto: Goričani Humanitarka/facebook

Osmo izdanje Humanitarke koja je održana na Dan državnosti 30. svibnja je, po svemu sudeći prošla iznad očekivanja zahvaljujući sugrađanima velikog srca. Naime, skupili su dovoljno donacija za kuću Sv. Josipa – doma za nezbrinutu djecu i izgradnju street workout parka.

Unatoč tome što su u zadnji čas mijenjali termin Humanitarke zbog lošeg vremena, entuzijazam ekipa koje su igrale, organizatora i svih koji su sudjelovali s jednim, zajedničkim ciljem nije splasnuo do samoga kraja.

Kiša nas je pratila i na sami dan Humanitarke, ali Gorica je i ovoga puta pokazala po tko zna koji puta da nas sve ni hladnoća ni kiša ne mogu zaustaviti u konačnom cilju, a uz takvo zajednišvo i plemeniti cilj ništa nije teško ili neostvarivo. Ekipa, skupili smo 65.669,88 kuna – otkrili su organizatori.

Foto: Katarina Drvodelić

Navedeni iznos bi trebao biti dostatan za izgradnju street workout parka, a slikice ostvarenog kao i svih izvoda računa moći ćete pronaći na facebook stranici Humanitarke.

Da ne nabrajamo svakoga ponaosob, još jednom veliko hvala svima koji su nas podržali, sudjelovali i pomogli prikupiti ova sredstva! Vidimo se opet u svibnju iduće godine – poručili su.