Home Kultura 5. BUŠ-KUŠ: Uživajte u gastro ponudi, filmovima na otvorenom i druženju u...

5. BUŠ-KUŠ: Uživajte u gastro ponudi, filmovima na otvorenom i druženju u Buševcu

Prva večer je već idućeg petka, a evo što nas sve čeka

PODIJELITE

Ogranak seljačke sloge Buševec poziva na 5. BUŠ-KUŠ (BUŠ evsko Kino/Komedija/Kazalište U Štalici), koji će prvi dan festivala imati u petak, 14.07. s početkom u 20 sati.

Ovaj jedinstveni događaj organizira se u Etno zadruzi Buševec, gdje ćete moći uživati u fantastičnoj atmosferi, filmovima na velikom platnu pod vedrim nebom, stand-up nastupu te neodoljivim burgerima i osvježavajućim gin-tonic koktelima.

U petak, 14. srpnja, će se održati Gavran party uz hamburgere i gin tonik od 20 sati, a nakon toga će u suradnji s POU Velika Gorica prikazati komediju “Marginalci” u režiji Ljubomira Kerekeša. Ako ste ljubitelj Gavranovog gina, imaju sjajnu vijest – Gavran je pripremio novu turu gina koju možete isprobati na događaju.

Nemojte propustiti ni iduće termine – 21.07. i 4.8., kada će se također održati BUŠ-KUŠ događaji. U Buševec će stići i stand up komičar Goran Vugrinec, a održat će se Mexican party uz tortilje, Turopoljsko pivo i koktele, a vikend nakon “Retro-Štok-Kola party” uz pulled pork i film Čuvaj me s leđa 2. U tri termina će se održati i BUŠ-KUŠ za djecu.

Ostatak programa možete vidjeti na plakatu u nastavku.