Home Izdvojeno 3,2,1 Počele pripreme za Gastro, i ove godine tražimo najbolju kotlovinu

3,2,1 Počele pripreme za Gastro, i ove godine tražimo najbolju kotlovinu

Gastro je u nedjelju 13. listopada, a okupit će goričke gastro majstore i goste iz cijele Hrvatske

PODIJELITE

Službeno je počelo odbrojavanje do najveće gastronomske manifestacije u našem gradu – Gastro Turopolja. Ovo 18. izdanje ove manifestacije održat će se u nedjelju, 13. listopada 2019.u parku ispred Muzeja Turopolja, te će i ove godine okupiti brojne goričke gastro majstore i goste iz cijele Hrvatske koji će građanima predstaviti i ponuditi najbolje od svojih specijaliteta.

Čija je kotlovina najbolja

Osim ugostitelja priliku da “zamaste prste” i pritom se dobre zabave imaju i svi kuhari amateri te oni željni dobrog druženja i fine hrane. Organizatori ovim putem pozivaju sve udruge i organizacije da se prijave na natjecanje u spravljanju najbolje turopoljske kotlovine. Čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri, a sve što trebate, za početak, je popuniti prijavnicu s ovog linka i poslati je na tzvg@tzvg.hr ili putem faksa na broj: 01 3458 462.

Turistička će svim sudionicima osigurati radni stol s klupom, donaciju za kupnju začina i povrća, kruh, plastične tanjure i pribor za jelo, kao i deset bonova za konzumaciju za članove ekipe. Prijave su do 4.listopada 2019.

Poziv obrtnicima na Gospodarski sajam

Ove godine će se u okviru Gastro Turopolja održati i 1. Gospodarski sajam na kojem će se predstaviti lokalno obrtništvo i poduzetništvo. Prijave za sudjelovanje su u tijeku, a svi zainteresirani mogu se prijaviti u Ured Udruženja obrtnika Velika Gorica, Kurilovečka 5 ili putem maila do 17.9 2019.