Home Najave 302. Matičin četvrtak: Žene, saznajte kako uspostaviti hormonsku ravnotežu prehranom

302. Matičin četvrtak: Žene, saznajte kako uspostaviti hormonsku ravnotežu prehranom

Predavanje će održati dipl. ing. prehrambene tehnologije i nutricionist Mirna Trumbetaš

PODIJELITE

Ogranak Matice hrvatske u Velikoj Gorici poziva Vas na 302. Matičin četvrtak, koji će se održati 6. lipnja 2024. godine u 19:30 sati u Područnoj knjižnici Galženica. Predavanje će se održati na temu “Prehrana za žene: Uspostavimo hormonsku ravnotežu pomoću tanjura”, a održat će ga dipl. ing. prehrambene tehnologije i nutricionist Mirna Trumbetaš.

Mirna Trumbetaš je diplomirani inženjer prehrambene tehnologije i nutricionist, trenutno na poslijediplomskom specijalističkom studiju nutricionizma na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. S osamnaest godina iskustva kao predavač, autor i voditelj radionica i projekata, aktivna je u edukaciji osoba svih dobnih skupina. Trenutno je predsjednica Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma te članica HUPTA-e.

Njezini projekti “Pravilna prehrana u djetinjstvu i adolescenciji” i “Food Revolution Day” već tri godine zaredom utječu na prehrambene navike mladih u Velikoj Gorici. Projektom “Nahrani tijelo i um” želi približiti pravilne prehrambene izbore odrasloj populaciji, s posebnim naglaskom na žene.