Home Sport Tri medalje za Akrobatski rock and roll klub Gorica

Tri medalje za Akrobatski rock and roll klub Gorica

PODIJELITE

Akrobatski rock and roll klub Gorica na prvom ovogodišnjem natjecanju u Zagrebu osvojio je tri medalje u različitim kategorijama.

Najstarije natjecateljice kluba Gorica, formacija „Unique“, u kategoriji mini formacija 1 osvojile su srebrnu medalju. Cure koje plešu u formaciji „Unique“ na svakom natjecanju nalaze se  na pobjedničkom postolju te su jedna od najtrofejnijih formacija u klubu.

U finalu kategorije mini formacija 2, „All stars“, zauzele su 3. mjesto, „Super stars“ 4. Mjesto te „New stars“ 6. mjesto.

rock1

aaU finalu kategorije mini formacija 3 natjecale su se „Točkice“ koje su osvojile brončanu medalju te „Iskrice“ koje su zauzele 6.mjesto.

U kategoriji mini parova Nika Kmetić i Ernest Matković zauzeli su 4. mjesto, a po prvi puta u kategoriji mlađih juniora 2 natjecali su se Ema Pecirep i Valentino Tomić, koji su otplesali finale za 4. mjesto te Laura Majić i Stjepan Zetić koji su turnir završili na 12.mjestu.  U istoj kategoriji Lana Hapač i Matija Kmetić zauzeli su 22. mjesto.

rock2

aaNa natjecanju su dodijeljene nagrade najuspješnijim natjecateljima u 2014. godini, odnosno osvajačima Kupa Hrvatske u akrobatskom rock and rollu. „Rock mustre“ osvojile su prvo mjesto u kategoriji mini formacija 2, formacija „Unique“ 2. mjesto u mini formacijama 1 kao i Ema Pecirep i Valentino Tomić u kategoriji mini parova. Formacija „Točkice“ proglašena je trećom najboljom formacijom u kategoriji mini formacija 3., a važno je spomenuti kako su 22.12.2014. u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica dobile i nagradu za posebno postignuće u 2014. godini.