Home Izdvojeno 20. sjednica Gradskog vijeća donosi niz zanimljivih točaka

20. sjednica Gradskog vijeća donosi niz zanimljivih točaka

PODIJELITE

Gradski vijećnici okupit će se 13. srpnja u 13 sati na još jednoj sjednici Gradskoga vijeća. Na Dnevnom redu je 12 točaka, a među njima je i Prijedlog Odluke o kreditnom zaduženju kapitalnih projekata Grada Velike Gorice. Riječ je o gradnji gradskog groblja, izgradnji dječjih vrtića te izgradnji dugoočekivanog bazena. Grad se tako planira zadužiti za 44,5 milijuna kuna.

Vijećnici će raspravljati i o Odluci o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama, zatim o izmjenama naziva ulica u Mjesnom odboru Kosnica, o Prijedlogu Zaključka o davanju ovlaštenja gradonačelniku Grada Velike Gorice za potpisivanje ugovora o darovanju nekretnine s Republikom Hrvatskom u Kurilovcu, Ulica Nikole Tesle, o Prijedlogu Zaključka o potpisivanju Sporazuma o plaćanju godišnje naknade za korištenje nekretnina društva Zračne luke Zagreb d.o.o. te o VE-GO-RA-i.

Gradsko stambeno gospodarstvo Velika Gorica, VG Čistoća, VG Komunalac i VG Vodoopskrba podnijet će Izvješća o poslovanju za 2015.